Nyheter

Kontorplasser til leie i hyggelig kontorfellesskap
Thorenfeldt Arkitekter er i startfasen med å etablere et kontorfellesskap. Vi ønsker å få inn leietagere for å skape et godt fagmiljø med potensiale for samarbeid og gjensidig utvikling av kompetanse. Kontorlokalet er lyst og luftig og holder en gjennomgående god standard. Kontoret er inndelt i åpent landskap med sosial sone, stort møterom, kjøkken/spiserom, bøttekott, lager og wc+dusj. Lokalet har store vinduer med solavskjerming, heis, balansert ventilasjon og oppvarming via panelovner. Kontoret leies ut møblert/delvis møblert og vi har ca 2 ledige plasser.

1 parkeringsplass ute ved hovedinngangen.

Frysja ligger sentralt til på Grefsen/Kjelsås med kort vei til Ring 3 via Kjelsåsveien eller Maridalsveien. Lokalet ligger i et delvis næringsområde med nærhet til god offentlig kommunikasjon. Videre finner du sammenhengende gang -og sykkelvei langs Akerselva ned til sentrum.

Lokalet ligger meget sentralt i forhold til mange former for kommunikasjon. Det er flere buss -og trikkestopp i umiddelbar nærhet. Bussholdeplassen rett utenfor bygget stopper buss 25 og 54. 3 min gange fra kontoret ligger Kjelsås stasjon og trikk 11 og 12.

Ta kontakt med Anne-Synnøve for å avtale visning.